درآمد استریمر ها چقدر می باشد؟ چگونه از استریم پول در بیاریم؟

0 دیدگاه

امروزه درآمد استریمر ها (استریمر کیست) به موضوع قابل بحثی تبدیل شده است. در دنیا امروز استریم کردن و استریمینگ فایل های مختلف، طرفداران بسیار زیادی پیدا کرده است. علت این امر نیز، قابلیت ها و مزیت های چشم گیر استریم کردن می باشد. اما برای این که بتوانید فایل ها را استریم کنید، استریمر ها باید اطلاعات و داده های مخصوصی را به اشتراک بگذارند. در واقع استریمر ها برای اشتراک گذاری فایل تلاش زیادی انجام می دهند و شغل نسبتا دشواری دارند. در ادامه با معنی استریم کردن و همچنین کسب درآمد از استریم به طور کامل آشنا خواهید شد.

استریمری چیست؟

استریمری چیست؟

احتمالا با گشت و گذار در فضا اینترنت با واژه های استریم، استریمینگ و استریمر آشنا شده اید. اما ممکن است معنی و کاربرد این کلمات را ندانید. باید بگوییم که استریمر ها در واقع همان افرادی هستند که فایل های صوتی و تصویری را در اینترنت استریم می کنند. اما در ابتدا بهتر است که با استریم کردن به طور کامل آشنا شوید. اینترنت از سال های بسیار گذشته تا کنون در دسترس تمامی کاربران در هر نقطه جهان قرار گرفته است. فضا اینترنت شامل تعداد نامحدودی داده اطلاعاتی است که روزانه آن ها را مشاهده می کنید.

این داده های اطلاعاتی توسط افرادی که در این زمینه تخصص و مهارت دارند در شبکه اینترنت به اشتراک گذاشته خواهند شد و بسیاری از کاربران برای این که بتوانند به فایل و یا داده های مورد نظرشان دسترسی پیدا کنند، باید آن ها را دانلود می کردند. دانلود کردن یکی از روش های مشاهده محتوا درون فایل های می باشد و با دانلود کردن فایل مورد نظرتان، فضایی از سیستم رایانه ای و حافظه تلفن همراهتان را استفاده خواهید کرد.

با توجه به گسترش تکنولوژی که امروزه شاهد آن هستیم، برای برطرف کردن مشکلات دانلود کردن و همچنین جلوگیری از اشغال حافظه برای فایل های دانلودی، روش جدیدی به نام استریم کردن خلق شد. البته استریم کردن یک امر رایج در کل جهان است و به تازگی در میان مردم ایران زمین نیز رایج شده است. با استریم کردن می توانید به راحتی داده های درون اینترنت را مشاهده نمایید. در این روش نیازی به دانلود کردن نیست و در هر زمان که بخواهید فایل ها در اختیار شما قرار می گیرد. نکته مهمی که در این میان وجود دارد، این است که برای استریم کردن حتما باید به اینترنت متصل باشید.

در واقع استریم کردن همان مشاهده فایل ها به صورت آنلاین در فضا اینترنت می باشد. همانطور که ذکر شد، این داده ها توسط استریمر ها به اشتراک گذاشته خواهند شد و نیاز به کد نویسی های مخصوصی دارد. استریم کردن در گذشته تنها برای فیلم ها و صدا ها کاربرد داشت. اما امروزه بازی های رایانه ای به یکی از داده های محبوبی تبدیل شده اند که با استریم کردن می توان از آن ها استفاده نمود. از این رو افراد بسیاری بازی های خود را به اشتراک خواهند گذاشت و به عنوان یک استریمر فعالیت می کنند. استریمر ها با انجام این امر، به نوعی به یک کسب درامد جدید دست پیدا کرده اند و می توان گفت درآمد بالایی نیز دارند.

درآمد استریمر ها چقدر است؟

برای این که بتوانید بازی های رایانه ای را استریم نمایید باید وارد سرویس ها و اپلیکیشن های مخصوصی استفاده نمایید. توییچ را می توان نخستین شرکت آنلاینی دانست که می توانید از طریق سرور های آن، بازی های ویدئویی را استریم کنید. این شرکت از سال ۲۰۱۱ به صورت تخصصی بر روی بازی های رایانه ای فعالیت دارد. پس آن با گسترده شدن دنیا اینترنت و توانایی استریم کردن فیلم ها، آهنگ ها و …، این شرکت نیز امکانات مختلفی را به سرور ها و سایت های خود افزود. تعداد افرادی که به صورت ماهیانه از طریق این شرکت استریم می کنند، ۲ میلیون نفر عنوان شده است. لازم به ذکر است که در این میان، ۱۷ هزار نفر با شرکت Twitch همکاری می کنند و استریمر های این شرکت هستند.

استریمر های بازی های رایانه ای، از بازی هایی که در حال انجام آن هستند، به صورت زنده فیلمبرداری می کنند و ویدئو آنلاین آن را در صفحات مخصوصی نظیر توئیچ، یوتیوب، آپارات و … به اشتراک می گذارند. این امر شاید در ابتدا ساده به نظر برسد اما نیاز به تجهیزات مخصوص و آمادگی لازم برای انجام بازی، از سختی های استریمر ها می باشد. از ضروری ترین نکاتی که در رابطه با درآمد استریمر ها باید به آن توجه داشته باشید این است که، درامد این شغل به صورت دلاری محاسبه خواهد شد. از این رو می توان گفت که استریمر ها را از درآمد بسیار بالایی برخوردار می باشند.

برای این که بتوان به درآمد استریمری بالایی دست پیدا کنید باید مهارت و تجربه بالایی در انواع بازی های رایانه ای رایج داشته باشید‌. در ابتدا ممکن است که مجبور شوید هزینه گزافی را بابت فعالیت های استریمری خود پرداخت نمایید. اما پس از اتمام مراحل اولیه، چندین برابر هزینه های خود را به عنوان سود و درآمد، کسب خواهید کرد‌. لازم به ذکر است که کسب درآمد استریمر ها به صورت دائمی نخواهد بود و به عوامل بسیار زیادی بستگی دارد. از این رو بسیاری از استریمر ها در سراسر جهان، در شغل های دیگری نیز فعالیت می کنند.

درآمد استریمر ها به چه چیز هایی بستگی دارد؟

استریمر ها تنها در زمینه بازی های رایانه ای فعالیت نمی کنند، آن ها همانند بلاگر های اینستاگرام حتی می توانند به معرفی و نقد برخی محصولات نیز بپردازند. به طور کلی می توان گفت که بلاگری استریم نیز یکی دیگر مشاغل مرتبط با استریم کردن است و درآمد بالایی دارد. درآمد استریمر ها به طور کلی به سه عامل اصلی بستگی دارد. نخستین عامل مربوطه، نقد صحیح محصولات می باشد. استریمر هایی که در این زمینه فعالیت می کنند باید مهارت بالایی در قدرت بیان داشته باشند. علاوه بر آن باید به طور تخصصی در مورد محصولی که نقد می کنند، اطلاعات کسب کنند و بتوانند به نحوی این اطلاعات را بیان کنند، تا مخاطبان ببشتری به ویدئو های استریمری ان ها جذب شوند.

هر چه قدرت بیان و اعتماد به نفس بالاتری در استریمر ها دیده شود، مخاطبان آن ها و بازدید داده های آن ها بیشتر خواهد شد که در نتیجه، درآمد استریمر ها نیز افزایش خواهد یافت. عامل بعدی را می توان توانایی در ارائه تکنیک ها و مهارت ها عنوان کرد. این عامل یکی از اصلی ترین عوامل در افزایش درآمد گیمر استریمر ها می باشد. استریمری هایی که در زمینه بازی های ویدئویی فعالیت دارند، باید علاوه بر رعایت اصول فیلمبرداری مناسب، بتوانند در حین بازی تکنیک ها و مهارت های بازی کردن را به مخاطبانشان اموزش دهند.

مسلما هر چه گیمر ها در انجام یک بازی سرعت عمل بالا تر و فن بیان قوی تری در جذاب تر کردن بازی ها داشته باشند، می توانند به درآمد بالاتری دست پیدا کنند. سرگرم کردن را می توان یکی دیگر از عوامل تاثیر گذار در درآمد استریمر ها دانست. امروزه افراد بسیاری اوقات فراغت خود را در اینترنت برای مشاهده کردن داده ها می گذرانند. از این رو استریمر ها باید تمام تلاش خود را برای جذاب تر کردن محتوا های خود انجام دهند تا مخاطبان بیشتری را جذب نمایند.

درآمد استریمر های بازی

در مطالب پیشین در مورد گیم استریمر ها صحبت کردیم. همان طور که گفته شد، گیم استریمر ها در حین انجام بازی های انلاین از خود فیلمبرداری می کنند. به طوری که تصویر خودشان نیز در فیلم بازی دیده می شود. این افراد باید مخاطبان بیشتری را مجذوب روش بازی خود کنند تا از این طریق، بتوانند درآمد بالاتری را به دست آورند. امروزه گیم استریمر ها بیش از افراد دیگر فعال در زمینه استریمینگ، کسب درآمد می کنند و درآمد بالاتری به دست می آورند. دلیل این امر نیز، علاقه مندی ۸۰ درصد از نوجوانان و جوانان و حتی بزرگسالان به بازی های کامپیوتری می باشد. گیم استریمر ها در حین انجام بازی باید با مخاطبین خود صحبت کنند و هیجان بازی را بالا ببرند.

این شغل در جهان بسیار گسترده است اما همچنان جایگاه بسیار والایی در ایران ندارد. با این وجود برخی از جوانان ایرانی در کنار شغل اصلی خود، ساعتی از روز را به فعالیت های استریمری اختصاص داده اند و از این طریق درآمد خود را افزایش می دهند. گفته می شود که یکی از استریمر گیم ها امریکایی، ماهانه بالغ بر ۸۰ هزار دلار از طریق استریم کردن بازی ها کسب می کند که این مبلغ با محاسبه قیمت دلار در ایران، بسیار وسوسه انگیز می باشد. از این رو جوانان ایرانی کم کم به استریمر شدن ترغیب خواهند شد.

درآمد استریمر های مشهور جهان چقدر است؟

همان طور که در مطالب پیشین ذکر کردیم، استریمر های بازی های کامپیوتری، امروزه به طور چشم‌گیری افزایش پیدا کرده اند. دلیل این امر نیز درآمد بالا و وسوسه انگیز آن ها می باشد. یکی از بهترین استریمر های خارجی که در زمینه بازی های کامپیوتری فعالیت دارد، تایلر نینجا بلوینز نام دارد. این چهره را می توان یکی از پیشگامان توسعه دهنده صنعت گیم استریمر دانست. گفته می شود که او از سال ۲۰۱۱ به این فعالیت مشغول است و از همان زمان لقب نینجا را برای خود برگزید. وی در ابتدا فعالیت خود درآمد بسیار بالایی را کسب می کرد. اما به هیچ عنوان تاکنون در مورد مبلغ دقیق درآمد خود صحبتی نکرده است. این گیم استریمر با ضبط فیلم بازی فورتنایت مشهور شد.

فورتنایت یکی از بازی های جذاب رایانه ای است که نینجا آن را استریم کرد و با افزایش هیجان این بازی، توانست مخاطب بسیار زیادی را برای خود به ارمغان آورد. در یکی از برنامه های تلویزیونی امریکا، یکی از دوستان این چهره، درآمد استریمر نینجا را حدود یک میلیون ۵۰۰ هزار دلار در ماه عنوان کرد. این مبلغ برای یک گیم استریمر بسیار چشمگیر و غیر قابل باور می باشد. در پی انتشار این خبر ها، نینجا نیز در مورد درآمد خود واکنش نشان داد و ذکر کرد که این مبلغ، مبلغ حدودی درآمد او است، نه مبلغ دقیق.

در هر صورت با توجه به این گفته ها می توان دریافت که درامد چهره هایی که در زمینه استریم فعالیت می کنند بسیار بیشتر از آن است که تصور می کنید. می توان گفت که یکی از اصلی ترین دلایلی که جوانان و نوجوانان بسیاری در زمینه استریمینگ فعالیت می کنند، درامد بالا حاصل از این شغل می باشد.

آیا پول استریم حلال است؟

باید بدانید که در مورد حکم انجام بازی های اینترنتی و استریم آن ها، شک و شبهه هایی وجود دارد. علما اسلامی در مورد این بازی ها نیز احکام مختلفی را ارائه داده اند. مطابق با حکم آیت الله مکارم شیرازی، انجام و استریم کردن بازی های کامپیوتری جایز نیست و حرام می باشد. البته گفته می شود که اگر پول این بازی ها با رضایت کامل مخاطبان جمع آوری گردد و صرف بهبود و ارتقا شغلی شود، مشکلی نخواهد داشت. با این حال استریم کردن بازی های کامپیوتری به دلیل این که می تواند به جان مردم آسیب برساند، حرام اعلام شده است.

منظور از آسیب به حال مردم در این مطلب، همان آسیباتی است که در اثر استفاده از سیستم های رایانه ای و تلفن همراه نظیر ضعیفی چشم، درد گردن و ستون و فقرات و … می باشد. به طور کلی می توان گفت انجام بازی هایی که موجب آسیب به جان مردم، ایجاد قمار و بازدارنده مردم از انجام واجبات باشد، حرام خواهد بود.

اما بازی هایی که با برد و باخت آمیخته نباشد و امور دینی را به خطر نیندازد، مباح خواهد بود و مشکلی در انجام آن ها نیست. گفته می شود که فعالیت در شبکه های اجتماعی مانند آپارات، یوتیوب و … اگر خلاف قوانین و موازین اسلامی نباشد و محتوا آن، مبتدل و غیر اخلاقی نیز نباشد، حلال است و مشکلی در کسب درآمد از آن ها نیست. با توجه به این گفته ها، می توان دریافت که احکام شک داری در این زمینه گفته شده است. از این رو برای دریافتن حکم دقیق شرعی درآمد استریمر ها، می توانید به کتاب و یا سایت مرجع تقلید اسلامی خود مراجعه نمایید و مطابق با حکم مرجع مورد نظرتان، به انجام بازی و استریم کردن آن بپردازید.

البته در این مورد باید به مقاله استریمر کلاهبردار هم توجه داشته باشید چرا که برخی استریمر های ایرانی اقدام به کلاهبرداری های بزرک می کنند که خب به مراتب درآمد آن ها هم حلال نمی باشد.

استخدام استریمر

از آن جایی که استریم کردن مشاغل مختلف به یکی از بزرگ ترین منابع درآمدی برای جوانان و بزرگسالان تبدیل شده است، شرکت های بسیاری برای انجام تبلیغات خود، استریمر ها را استخدام می کنند. همان طور که گفته شد استریمر ها در حوزه های کاری مختلفی فعالیت می کنند و می توانند محصولات مختلفی را نقد و یا تبلیغ کنند. همان طور که ذکر شد یکی از بزرگ ترین و معتبر ترین شرکت های جهانی که به استخدام کردن استریمر ها مشغول است، شرکت توئیچ می باشد. زمینه های کاری در این شرکت بسیار گسترده است و هم اکنون حدود هفده هزار استریمر در این شرکت فعالیت می کنند.

آن ها در زمینه گیم استریمر ها، استریم کردن فیلم های تلویزیونی و سینمایی، موسیقی و … فعالیت دارند. با توجه به این که این شرکت نخستین و مشهور ترین شرکت مربوط به استریمینگ می باشد، مسلما استریمر هایش نیز از درآمد بسیار بالایی برخوردارند. سایت های ایرانی مانند آپارات نیز امروزه به صورت گسترده فعالیت های استریمری خود را اغاز کرده و اگر به استریمر شدن علاقه دارید، می توانید به استخدام سرویس های اپارات نیز درآیید. یوتیوب نیز از دیگر شبکه های مهم برای فعالیت استریمری می باشد.

در این اپلیکیشن علاوه بر این که از فعالیت های استریم کردند، درآمد کسب می کنید، می توانید از طریق تولید محتوا های جذاب و پرمخاطب نیز از سوی مدیریت یوتیوب مبلغی را به عنوان کسب درآمد، دریافت نمایید. امروزه نیز آگهی های استخدامی استریمر ها در فضا اینترنت به چشم می خورد و می توانید با جست و جو دقیق، شرکت مد نظر خود را برای انجام فعالیت های استریمری را پیدا نمایید.

چگونه استریم کنیم؟

شاید در ابتدا انجام استریم کار ساده و آسانی به نظر برسد، اما باید بدانید که برای اینکه چگونه استریمر شویم و اقدام برای تهیه یک ویدئو استریم با کیفیت لازم است تا از وسایل و تجهیزات مخصوصی استفاده کنید. در ابتدا لازم است یادآور شویم که اشتراک گذاری استریم ها تنها در برخی از پلتفرم ها کارایی خواهد داشت. نخستین وسیله ای که برای استریمر شدن لازم است، یک سیستم رایانه قدرتمند می باشد که برای مبتدیان در این زمینه یک سیستم معمولی با ویندوز ۷ نیز کارایی خواهد داشت. از دیگر وسایل مورد نیاز برای استریمر ها، میکروفن می باشد. میکروفن ها بر روی سیستم نصب می شوند و امکان صحبت کردن استریمر را در حین بازی فراهم می آورند.

استفاده از میکروفن برای استریمر های دیگر که در زمینه نقد محصولات و سرگرمی نیز فعالیت دارند، برای بهبود کیفیت صدا لازم و ضروری می باشد. وب کم از دیگر تجهیزات مخصوص برای استریمر شدن است. با وب کم می توانید تمامی احساسات درون چهره و حس و حال واقعی خود را با مخاطبانتان به اشتراک بگذارید که این امر در جذب مخاطب الزامی می باشد. پس از آن باید فیلمی که ضبط کرده اید را توسط نرم افزار های مخصوصی، پردازش نمایید.

باید بدانید که ویدئو های استریم شده را نمی توان ویرایش کرد. زیرا که به صورت کاملا آنلاین و مستقیم در اختیار کاربران قرار می گیرد. نرم افزار هایی نظیر XSplit و OBS از بهترین نرم افزار ها برای پردازش ویدئو های استریمی  می باشند. علاوه بر موارد ذکر شده، یک استریمر موفق باید فن بیان قوی و عزت نفس چشمگیری داشته باشد. تخصص و مهارت در زمینه استریم کردن نیز از دیگر مواردی است که برای تبدیل شدن به یک استریمر واقعی و موفق ضروری می باشد.

چگونه در این حوزه مشهور شویم و به درآمد دلاری برسیم؟

امروزه استریمر ها توانسته اند جایگاه سلبریتی ها را به دست آورند. تعداد استریمر های مشهور در جهان بسیار زیاد است و تعدادی از موفق ترینان ان ها به عنوان الگو استریمر های تازه کار شناخته می شود. به گفته یکی از چهره های برتر فعال در زمینه استریمر، بهتر است که به جای امتحان بازی های مختلف، سعی کنید تا به طور تخصصی بر روی انجام یک بازی و دریافتن تکنیک های آن تخصص پیدا کنید. روحیه و پشتکار قوی می تواند شما را به یک استریمر مشهور تبدیل کند.

از این رو اگر در ابتدا فعالیت خود مخاطبان زیادی نداشتید، دست از تلاش برندارید. استریمر های موفق در ابتدا کار زمان زیادی را برای دیده شدن صرف کرده اند. بهتر است ویدئو های استریم خود را در اپلیکیشن های مختلف تبلیغ نمایید. از تجهیزات مناسب و با کیفیت استفاده نمایید و ویدئو های مورد پسند جامعه را تهیه کنید.

درآمد استریمر های ایرانی

از آنجایی که استریم کردن به تازگی در ایران رایج شده است، درآمد استریمر های ایرانی اندک می باشد. اما با این وجود درامد این شغل نسبت به دیگر مشاغل اینترنتی بیشتر می باشد. می توان گفت که اپارات، تنها پلتفرم ایرانی مخصوص استریم کردن است. از این رو استریمر ها در ابتدا بهتر است با این پلتفرم همکاری کنند. درآمد استریمر های آپارات قابل قبول می باشد. اما لازم به ذکر است که درصدی از درآمد، به سرویس های آپارات تعلق خواهد گرفت. به طور کلی درآمد استریمر ها در هر کجا جهان روز به روز افزایش پیدا می کند و دلیل این امر نیز علاقه مندی به ویدئو های استریمری در اینترنت می باشد.

درآمد استریمر در سال 2021 برای شرکت های خارجی بیش از ۵۰۰ هزار دلار در ماه ذکر شده است. البته این مبلغ برای مبتدیان این حرفه است و هرچه استریمر ها مهارت خود را در این زمینه افزایش دهند، درآمد بالا تری را کسب می کنند. گفته می شود که کسب درآمد از طریق استریم کردن، تا ۲ میلیون دلار برای هر فردی قابل تغییر می باشد. استریمر های ایرانی می توانند به استخدام شرکت های خارجی نیز درآیند و درآمد دلاری را برای خود کسب کنند. اما به دلیل تحریم های موجود، این مبلغ به وسیله عده ای واسطه، به دستشان می رسد و مبلغی از آن کسر خواهد شد.

سوالات متداول

استریم کردن چیست؟

به اشتراک گذاری داده های در اینترنت به صورت آنلاین و زنده و دسترسی بدون نیاز به دانلود کردن، استریمینگ می گویند.

استریمر ها چه کسانی هستند؟

به افرادی که ویدئو های استریم تولید می کنند و به اشتراک می گذارند استریمر می گویند.

درآمد استریمر ها چقدر ذکر شده است؟

درآمد این افراد با توجه به مهارت هایشان از ۵۰۰ هزار دلار تا ۲ میلیون دلار متغیر می باشد.

آیا استریمر های ایرانی درآمد دلاری دارند؟

بله بیشتر این افراد راه هایی برای درآمد دلاری درست کرده اند.

شما قبلا به این مطلب رای داده اید. 0 / 5. 0