استریمر کیست؟ معرفی استریمرهای معروف در سال 2024

7 دیدگاه

استریمر کیست سوالی می باشد که کسانی که این روزها در دنیای بازی های ویدیویی و هم چنین یوتیوب فعالیت می کنند آن را خواهند پرسید. اینکه یک شخص استریمر دقیقا چه کاری را انجام می دهد و اینکه استریمر به چه کسی گفته می شود دقیقا سوالی است که می خواهیم در این مقاله به ان پاسخ دهیم. در این نوشته با تمامی زیر و بم های استریمری نیز آشنا خواهیم شد.

در این مورد باید توجه داشته باشید که استریمرها همه جزء کراش های جذاب می باشند که در ادامه با معروف ترین آن ها آشنا خواهید شد.

به چه کسی استریمر می گویند؟

استریم چیست؟

در مورد استریم ابتدا باید گفت که استریم کردن نوعی تکنولوژی می باشد که از آن برای منتقل کردن اطلاعات و محتوا به کامپیوتر و اسمارت فون ها از طریق اینترنت استفاده می شود. در واقع باید گفت که اصلی ترین وظیفه استریم انتقال دیتا می باشد. این دیتاها می تواند صدا و یا ویدیو باشد. امروزه اما رفته رفته از طریق استریم دیگر داده ها جا به جا می شود. این انتقال داده از همزمان صورت می گیرد. یعنی که مخاطب می تواند داده خود را همزمان هم ببیند و هم بشنود. نوعی دیگر از استریم که از گذشته تا به امروز انجام می شود دانلود است. از این روش ابتدا باید محتوای مورد نظر را از منابع مختلف پیدا نموده و پس از دانلود استفاده کرد. در دانلود محتوا ذخیره می شود؛ اما در استریم پس از انتقال داده محتوا حذف می شود. از طریق استریم می توان به داده مورد نظر بدون نیاز به دانلود کردن دسترسی پیدا کرد.

استریمر آنلاین کیست؟

به طور کلی باید گفت که استریم به صورت انلاین برگزار می شود و بدون فضای اینترنت استریمر شدن امکان پذیر نمی باشد. بنابراین استریمر یک فرایند آنلاین می باشد. البته باید توجه داشته باشیم که در این فضای آنلاین با افراد و استریمر کلاهبردار برخورد نکنیم تا متقبل ضرر نشویم.

معنی کلمه استریمر چیست؟

استریمر کیست و استریم کردن به چه معنا می باشد؟ استریم کردن در این روزها یکی از مواردی است که به یکی از منابع کسب درآمد تبدیل شده است. قبل از این ها به کسانی که بازی های کامپییوتری انجام می داند استریم گفته می شود. اما این تمام معنای استریم کردن نیست. استریم کردن در معنای لغت به معنی جریان و جاری شدن است. از نظر فنی نیز به جریان دائمی و مداوم اطلاعات یا محتوا از یک مکان به مکان دیگر استریم گفته می شود. برای مثال فکر کنید که شما یک لایو اینستاگرامی را انجام می دهید و قرار نیست که هیچ گاه این لایو را ذخیره کنید. کاربران می توانند در لحظه شما را ببینند و به سخنان شما گوش دهند. اگر یک لحظه از این ویدیو از دستتان برود دیگر قابل بازگشت نیست و برای همیشه از دست رفته است.

استریمر شدن به چه چیزهایی نیاز دارد؟

حال باید در مورد شخص استریمر صحبت کنیم و کمی دقیق تر بگوییم که استریمر کیست. سوالی اینجا پیش می آید که چگونه می توانیم استریمر شویم؟ باید گفت که اولین قدم برای استریمر شدن تهیه یک نرم افزار مناسب برای این کار می باشد. در این زمینه نرم افزارهای مختلفی وجود دارد که از طریق آن ها می توان به استریم کردن پرداخت. این نرم افزار ها کافی است تا از طریق آن ها بتوانید دیتای خود را در یک فضای ابری ذخیره کنید و تمام کار های که در استریم مورد علاقه خود می بینید انجام دهید.

در مرحله بعدی باید وب کم تهیه کرد. برای استریم کردن بازی های خود نیازی به تهیه وب کم ندارید. اما باید گفت که بیشتر استریم های معروف از آن استفاده می کنند زیرا روی شخصیت های گیمری تاثیر بسیار زیادی دارد. از طریق وب کم هم چنین می توان از قابلیت توییچ چت نیز بهره برد. با استفاده از وب کم نیز می توان تعداد مخاطبانی را که شما را می بینند افزایش بسیار زیادی داشته باشند. هم چنین اینکه برای ایین منظور نیازی نیست که این وب کم از نوع بهترین باشد. اکثر استریمر های معروف فضای پشت سر خود را حذف می کنند و از پرده سبز استفاده می کنند.

بعد از نرم افزار و وب کم، نیاز به تهیه میکروفون نیز دارید. میکیروفون یکی از عوامل مهم برای موفقیت یک استریمر به شمار می اید. نکاتی در استریم وجود دارد که برای استریمر ازار دهنده است و ان اکو شدن صدا و یا پخش صدا های اضافی می باشد. به منظور جلوگیری از این کار باید حتما از هدفون استفاده شود. غیر از این باید گفت که امکان پخش و یا اکو شدن صدا وجود دارد و باعث اذیت استریمر می شود. همچنین اگر اطلاعی در مورد اینکه توییچ چیست ندارید کلیک کنید.

مطرح ترین استریمرهای ایرانی چه کسانی هستند؟

استریمرهای ایرانی زیادی در سراسر جهان مشغول استریم کردن هستند. برخی از آن ها به دلیل انجام بازی های خاص و سخت توانسته اند بیش تر مورد توجه قرار بگیرند و اکنون به عنوان مطرح ترین استریمرها شناخته می شوند. در ادامه به چند نفر از استریمرهای بزرگ ایرانی اشاره می کنیم.

آریا کئوکسر

آریا کئوکسر یک گیمر و از استریمرهای ایرانی بسیار حرفه ای در بازی Fortnite است که ویدئوهای زیادی از استریمینگ خود در توییچ منتشر کرده است و اکنون بیش تر از 140 هزار نفر ویدئوهای او را تماشا می کنند و بیش تر از 10 هزار دنبال کننده در این برنامه دارد. او علاوه بر گیمر بودن ویدئوهای فان زیادی می سازد که مورد توجه افراد بسیاری قرار گرفته اند. او در اینستاگرام و یوتیوب هم فعالیت زیادی دارد و با فعالیت های مختلفی که دارد توانسته است در ماه مبلغی بالغ بر 50 میلیون تومان کسب کند.

میا پلیز استریمر

میا پلیز یکی از استریمرهای دختر ایرانی است که ویدئوهای جذابی را منتشر می کند. او به بازی Fortnite علاقه زیادی دارد اما اگر ویدئوهای او را دیده باشید متوجه می شوید که او در انجام بازی های روز و جدید هم تبحر زیادی دارد. میا زمان زیادی نیست که به استریم مشغول شده است؛ اما با خلاقیت هایی که دارد توانسته افراد زیادی را به سمت خود جذب کند. میا در اینستاگرام و یوتیوب فعالیت زیادی دارد و ویدئوهای مختلفی از استریم های خود را در کنال یوتیوبش قرار می دهد.

تاکسیک گرل استریمر

تاکسیک گرل که نام اصلی او کوثر است، اولین دختر ایرانی بود که در زمینه استریم کردن فعالیت خود را آغاز کرد. Fortnite و Rainbow six از بازی های مورد علاقه این فرد است اما او از بازی های ترسناک هم لذت می برد و ویدئوهای مختلفی از این بازی ها را در کانال خود در یوتیوب قرار می دهد. او در فضای مجازی فعالیت زیادی دارد و توانسته افراد زیادی را به دست آورد. تاکسیک گرل مدت کمی است که فعالیت خود را در یوتیوب آغاز کرده است و با تلاش فراوان توانسته بازدیدهای بالایی به دست آورد.

معروف ترین استریمرهای جهان چه کسانی می باشند؟

در دنیا افراد بسیاری به استریم کردن مشغول هستند و تلاش می کنند که افراد بیش تری را به سمت ویدئوهای خود جذب کنند. در این میان برخی از افراد به عنوان برترین های استریم در جهان شناخته شده اند و علاوه بر بازدیدهای فراوان، درآمد بالا و عناوین مختلفی کسب کرده اند.

نینجا استریمر

تایلر نینجا بلاوینز یک استریمر بسیار موفق است که در سال 2019 توانسته بود هر ماه مبلغ 500 هزار دلار به دست آورد. او اکنون بیش تر از 160 هزار مشترک پرداخت کننده دارد که هر کدام از آن ها ماهانه 5 دلار برای دیدن بازی های نینجا به توییچ او پرداخت می کنند و حدود 13 میلیون هم بازدید کننده دارد. نرم افزار توییچ به ازای هر دنبال کننده مبلغ 2 و نیم دلار به نینجا پرداخت می کند و درآمد او در یک ماه و فقط از برنامه توییچ چیزی نزدیک به 400 هزار دلار می شود.

در سال 2020 بود که او اعلام کرد که قصد دارد فعالیت خود را در برنامه Mixer شروع کند. هم اکنون برندهای بزرگی هم چون آدیداس، سامسونگ و رد بول با او همکاری می کنند و او با استفاده از معروفیت خود یک آنلاین شاپ راه اندازی کرد و از طریق آن لباس های مختلفی را به فروش می رساند. با توجه به این منابع درآمد می توان حدس زد که نینجا یک میلیاردر می باشد.

شرود استریمر

مایکل گرزسیک ملقب به شرود یکی از بهترین استریمرهای خارجی و بسیار موفق در دنیای بازی های رایانه ای است. او در گذشته در counter Strike Global بازی می کرد و اکنون یک گیمر است. درست است که او به اندازه نینجا در بین مردم شناخته شده نیست اما با این حال افراد بسیاری در سراسر جهان به ویدئوی بازی های او علاقه مند هستند.

او در سال 2018 توانسته بود در یک ماه مبلغ 3 میلیون دلار به دست آورد و در سال 2019 نیز او قراردادی را امضا کرد که طبق آن فعالیت خود را در برنامه Mixer شروع می کرد. ویدئوهای او در توییچ بیش از 600 هزار بازدید داشت و 1200 دلار هم روزانه از طریق تبلیغات ها به دست می آورد. logitch و HTC از کمپانی هایی هستند که با شرود همکاری دارند و مبالغ بالایی برای او در نظر گرفته اند.

استریمر کیست واستریمر های ایرانی فیفا چه کسانی هستند؟

استریمرهای ایرانی نیز توانسته اند دراین عرصه حضور پررنگ و درخشانی داشته باشند. این امر باعث شده است که در برخی از بازی ها و گیم ها مانند فیفا، ایرانی ها نیز نامی آشنا در این عرصه داشته باشند. نه تنها بسیار در فیفا توانسته اند خوب عمل کنند، بلکه توانسته اند که در تمامی گیم ها و استریم ها نقش خود را به خوبی ایفا کنند. استریمر کیست نیز از پرسش هایی می باشد که در این زمینه بسیار مطرح می باشد.

بازی های محبوب در بین استریمرها چیست؟

بازی هایی که در بین استریمر ها معروف می باشد عموما بازی هایی هستند که ژانر متفاوت دارند و از این طریق توانسته اند حق انتخاب را به گیمرها بدهند. نمی توان گفت کدام بازی بسیار معروف است و یا کدام ژانر بازی را بیشتر می پسندند؛ اما از ان جایی که بازی های استراتژی از گذشته تا کنون معروف بوده اند و جذابیت زیادی داشته اند بسیار معروف هستند.

هم چنین فیفا نیز از دیگر بازی های معروف در دنیای استریمر ها می باشد. هم چنین می توان گفت که در پاسخ به پرسش استریمر کیست نیز می توان این بازی های محبوب را پیدا کرد.

استریمر گیمر کیست؟

استریمر کیست و گیمر به چه کسی می گویند؟ استریمر گیمینگ ها به کسانی گفته می شود که با استریم کردن در حوزه بازی های رایانه ای به صورت حرفه ای هم تفریح می کنند و هم به کسب درآمد می پردازند. این افراد با استفاده از این استریمر گیمینگ، دنیای دیجیتالی برای خود ساخته اند و از این طریق یک سبک زندگی برای خود ساخته اند و طرح کرده اند.

این گیمر ها تقریبا تمام وقت خود را به بازی های رایانه ای می گذرانند و از این طریق کسب درآمد می کنند و هم لذت می برند و هم در صنعت استریمر معروف می شوند. باید گفت که این مورد ایرانی و خارجی ندارد و همه نوع افراد می توانند به این کار مشغول شوند.

استریمرها درآمد خود را چگونه دریافت می کنند؟

گیمرهایی که در هنگام بازی کردن تصویر خود را به صورت زنده در اختیار کاربران قرار می دهند، استریمر نامیده می شوند. برخی از استریمرها زمان زیادی برای این کار می گذارند و به عنوان شغل اصلی خود به این ماجرا نگاه می کنند، البته که درآمد بسیار خوبی هم به دست می آورند. راه های مختلفی هم برای درآمد زایی از این راه وجود دارد مانند فروختن اشتراک و تبلیغات برندهای مختلف و غیره که باعث شده است افراد زیادی به این زمینه وارد شوند و فعالیت کنند.

راه های مختلفی وجود دارد که استریمرها بتوانند از طریق آن درآمد خود را به دست آورند. درگاه پرداخت پی پینگ یک شرکت تازه تاسیس است که در حوزه پرداخت امن در بانک مرکزی، پرداخت یار می باشد. این درگاه روش های مختلفی را در اختیار استریمرها قرار می دهد که از طریق آن می توانند به درآمد خود دسترسی داشته باشند. با استفاده از سرویس درگاه پرداخت شخصی این گیمرها می توانند درآمد خود را به صورت کامل برداشت نمایند. برای اطلاعات بیش تر کلمه استریمر به انگلیسی را در اینترنت جست و جو نمایید.

سوالات متداول

  1. به چه کسی استریمر می گویند؟

    شخصی که در دنیای اینترنت برای مثال لایو تلگرامی بدون ذخیره برگزار می کند استریمر گفته می شود و می تواند در همه زمینه ها باشد.

  2. درآمد استریمر ها چقدر می باشد؟

    درآمد استریمرها در اوخر دهه میلادی حدود بیست و دو برابر نفت ایران بوده است و این یعنی از این طریق درآمد بسیار خوبی می توان به دست آورد.

  3. معروف ترین یوتیوبر ایرانی چه کسی می باشد؟

    آریا کئوکسر یکی از معروف ترین استریمرهای ایرانی می باشد که در حال حاضر به غول بازی های کامپیوتری معروف است.

  4. گیمیر استریمر به چه کسی می گویند؟

    شخصی که حرفه اصلی اش بازی کردن با بازی های رایانه ای است را گیمر می گویند.

شما قبلا به این مطلب رای داده اید. 0 / 5. 0